понеділок, 09 листопада 2020 09:22

Різанина в Кривому Розі: що відомо про стан потерпілих

Різанина в Кривому Розі: що відомо про стан потерпілих
У Кривому Розі чоловік зарізав 2-х людей та ще 8-х поранив, зокрема й 8-річного хлопчика. Фото: dp.npu.gov.ua

Підозрюваному в нападі на людей в Кривому Розі суд 9 листопада обиратиме запобіжний захід. За вбивство 2 людей і поранення ще 8 йому загрожує довічне ув'язнення.

Четверо із 8 постраждалих досі в лікарні, пробудуть там ще щонайменше тиждень. Іншим 4 потерпілим лікарі надали допомогу й відпустили додому, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина в Кривому Розі: нові подробиці про потерпілих і відео

"Четверо госпіталізовані до лікарні. Двоє - у відділення стоматології, двоє - у відділення травматології. У них травми середньої тяжкості", - розповіла Мирина Вєроптвєлян із Криворізької міської лікарні №2.

Чоловіка, який пояснив свої дії голосами в голові, скерували на психіатричну експертизу.

Різанина сталася 7 листопада близько 15:20. Невідомий убив серед вулиці сина й батька 31 й 60 років. Різником виявився29-річний Тарас Усенко. Факту вбивств він не заперечував і прямо заявляв, що він "прийшов з пекла", "він Бог", що якийсь "голос" наказав йому вбити 15 осіб. Зі слів рідних, чоловік їздив на заробітки в Чехію. Торік він повернувся звідти іншою людиною. Став говорити про якихось демонів. Але поводився неагресивно.

Зараз ви читаєте новину «Різанина в Кривому Розі: що відомо про стан потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі