вівторок, 20 вересня 2011 09:03

Загибла суддя Дурицька була п'яна і купалася не в своєму купальнику?

Загибла суддя Дурицька була п'яна і купалася не в своєму купальнику?

Стали відомі нові подробиці загибелі 33-річної судді Київського апеляційного адмінсуду Оксани Дурицький. В оточенні жінки говорять, що вона потонула, купаючись не в своєму купальнику, що дуже підозріло, пише Сегодня.

Як стало відомо виданню, суддя нібито була неабияк напідпитку, приїхала на своїй машині на пляж, пішла купатися і потонула. Офіційно в міліції не підтверджують, але і не спростовують цієї інформації.

"У мене немає такої інформації", - сказав заступник начальника ЦГЗ київської міліції Володимир Дмитренко.

Мама Оксани, Наталя Матвіївна, відмовляється говорити які-небудь подробиці про смерть доньки: "Мені важко дихати, я не можу вам нічого сказати".

Нагадаємо, що за фактом загибелі Оксани Дурицької було порушено кримінальну справу. Суддю знайшли на Оболоні в затоці "Собаче Гирло", на пляжі були її речі, а неподалік стояла машина. Мама Оксани звернулася до міліції лише через тиждень, після того як жінка перестала виходити на зв'язок. Їй показали фото загиблих, серед яких жінка впізнала свою дочку.

Зараз ви читаєте новину «Загибла суддя Дурицька була п'яна і купалася не в своєму купальнику?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі