четвер, 15 вересня 2011 13:36

Суддя Дурицька загинула через нещасний випадок?

Суддя Дурицька загинула через нещасний випадок?

Столичні правоохоронці не пов'язують смерть 33-річної судді Оксани Дурицької з її службовою діяльністю.

Про це повідомив в.о. начальника Центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві Володимир Дмитренко.

За його словами, в даний час слідство у справі про загибель судді Апеляційного адміністративного суду Києва розглядає версію про нещасний випадок на воді, пишуть "Факти".

Згідно з попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілі загиблої виявлено не було. У той же час у легенях була виявлена вода. Передбачається, що Дурицька захлинулася і потонула під час купання. Можливо, її схопила судорога, внаслідок чого вона не змогла доплисти до берега.

На користь цієї версії говорить і той факт, що загибла була в купальнику, а її речі, знайдені на березі, були акуратно складені.

У той же час дослідча перевірка, в ході якої відпрацьовуються й інші версії, триває, зазначили в міліцейському главку.

Нагадаємо, інформація про зникнення судді Апеляційного адміністративного суду Києва Оксани Дурицької в міліцію надійшла в середу, 14 вересня. У той же день родичі зниклої серед невпізнаних тіл упізнали Дурицьку. Як з'ясувалося, її знайшли мертвою ще 7 вересня в затоці Собаче горло в Оболонському районі. На березі знаходилися акуратно складені жіночий одяг та інші речі.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Дурицька загинула через нещасний випадок?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі