вівторок, 05 квітня 2022 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог блокує Харків: російські терористи захопили Бражківку

Ворог блокує Харків: російські терористи захопили Бражківку
У напрямку на Слов'янськ ворог намагається відновлювати наступальні дії. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти продовжують блокувати Харків.

Постійними артилерійськими обстрілами терористи продовжують нищити житлові квартали та інфраструктуру міста, повідомив 5 квітня Генеральний штаб Збройних сил України.

"У напрямку на Слов'янськ ворог намагається відновлювати наступальні дії. У напрямку на Барвінкове противник має частковий успіх, просунувся на 7 км і взяв під контроль село Бражківку Ізюмського району. Також силами батальйонної тактичної групи першого танкового полку безуспішно наступав у напрямку Сулигівки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, скільки окупантів і їхньої техніки ліквідували ЗСУ

Для покращення руху військ та забезпечення переправи через річку Сіверський Донець російські окупанти відновлюють міст у місті Ізюм Харківської області.

На півдні Харківщини українські воїни завдали російським терористам колосальних втрат. Розбиту ворожу техніку в одному зі звільнених сіл показали військові 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Зараз ви читаєте новину «Ворог блокує Харків: російські терористи захопили Бражківку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі