четвер, 06 квітня 2017 19:14

Винуватцю резонансної ДТП на Кільцевій дали 8 років тюрми

Винуватцю резонансної ДТП на Кільцевій дали 8 років тюрми
Павло Мороз п'яний протаранив машину, в якій їхала сім'я Полежак. Вбив 8-місячну дівчинку та її 38-річного батька. Вбивцю засудили до 8 років в'язниці. ФОТО - mediaport.ua

8 років в'язниці присудив суд 36-річному Павлові Морозу за убивство в аварії 8-місячної Ярослави Полежаки та її батька, 38-річного Олександра.

Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив брат загиблого, Артем Полежака.

"Вирок був сьогодні, 6 квітня. Захист просив 5 років, ми наполягали на максимальному термінові - 10. Суд врахував пом'якшувальні обставини, хоча нам вони невідомі. Дав 8 років. На час слідства Мороз був під вартою. Поки що знаходитиметься в СІЗО. Має намір подавати апеляцію, бо не згоден з вироком", - розповів Артем.

Відомо, що Павло Мороз проживає у Харкові. Має дружину та двох дітей.

35-річна Діана Полежака, яка втратила в аварії єдину доньку та чоловіка, уже вилікувалася від травм та депресії.

"Ми спочатку їй не говорили про те, що сталося. Потім сама все зрозуміла. Вже вийшла з глибокої депресії. Вона міцна, духом не падає", - додав Артем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати загиблої патрульної прийшла на суд, подивитися в очі убивці

27 грудня у Харкові на Кільцевій дорозі у ДТП потрапила родина Полежак. Їхнє авто "ВАЗ-2102" протаранив 36-річний Павло Мороз. Був за кермом Toyota Prado. Загинула 8-місячна Ярослава Полежака. Її батьків - 35-річну Діану й Олександра, 38 років, забрали до лікарні. Чоловік помер уночі 28 грудня. Водій Toyota Prado їхав по Кільцевій дорозі. На світлофорі стукнув "Жигулі" й Volkswagen. Один із водіїв отримав перелом ребер, ноги та закриту черепно-мозкову травму. Люди кинулися йому на допомогу, водій джипа спробував утекти. І на повній швидкості протаранив авто, в якому їхала родина Полежак. За кермо Toyota водій сів напідпитку. У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю, що вп'ятеро перевищує норму.

Зараз ви читаєте новину «Винуватцю резонансної ДТП на Кільцевій дали 8 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі