пʼятниця, 10 лютого 2017 17:35

Мати загиблої патрульної прийшла на суд, подивитися в очі убивці

Мати загиблої патрульної прийшла на суд, подивитися в очі убивці
Олександр Пучачов/slovoidilo.ua

У Дніпрі відбулося засідання суду у справі про вбивство двох патрульних поліцейських Ольги Макаренко та Артема Кутушева та замах на життя водія маршрутки, який намагався перешкодити втечі злочинця. Мати загиблої патрульної Ольги Макаренко ледве дійшла з травмованою ногою, спеціально щоби подивитися в очі вбивці.

Про це йшлося в ТСН.

"Я чекаю тільки справедливого, пожиттєвого вироку. Він стільки горя приніс моїй родині. Ніяк не можу усвідомити загибель доньки. Це горе, яке не передається. Може, хоч би якось очима: пробачте, винен. Ні! Він сидить, позіхає, відпочиває на лавці. Доглянутий, невимучений, добре відчуває себе хлопець", - каже Надія Лещик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто судитиме вбивцю патрульних у Дніпрі

Державне обвинувачення переконує, що має достатньо доказів для доведення провини підозрюваного. А водій маршрутки Валерій Тімонін, який попри смертельну загрозу намагався затримати злочинця, зізнається, що обличчя нападника запам'ятав на все життя. І після засідання був приголомшений відсутністю в того будь-якого каяття та співстраждання до жертв.

Захист обвинувачуваного жодні нюанси справи не коментує.

У Дніпрі на патрулюванні 25 вересня минулого року загинули поліцейські 36-річна Ольга Макаренко й Артем Кутушев, 27 років. Їх застрелив 33-річний Олександр Пугачов. Він — колишній боєць батальйону "Торнадо".

Зараз ви читаєте новину «Мати загиблої патрульної прийшла на суд, подивитися в очі убивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі