понеділок, 29 серпня 2022 08:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Вбивство чи інсценування – що сталося із нардепом-зрадником Ковальовим

Вбивство чи інсценування – що сталося із нардепом-зрадником Ковальовим
Повідомляють, що нардеп-зрадник Олексій Ковальов загинув у Голій Пристані на Херсонщині від двох вогнепальних поранень. Фото: slovoidilo.ua

Нардеп-зрадник Олексій Ковальов загинув у Голій Пристані на Херсонщині від двох вогнепальних поранень.

Однак, на виключена й можливість інсценування вбивства. Про це повідомляє місцеве видання Мост.

Інформацію журналістам опосередковано підтвердили кілька джерел у правоохоронних органах.

"Щоправда, джерела обережні із своїми розповідями. Адже є вірогідність інсценування. Один зі співбесідників повідомив, що є інформація про отримання нардепом-колаборантом двох вогнепальних поранень - в живіт і голову", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборанти на Херсонщині посилили охорону через спротив

За словами місцевих жителів, біля будинку Ковальова у Голій Пристані бачили багато озброєних російських військових. Хоча, про замах російські пабліки писали як про такий, що відбувся у Херсоні.

Поки що, окупанти та колаборанти не підтверджують інформацію про вбивство, хоча саме у проросійських Telegram-каналах то появлялось, то зникало повідомлення про смерть Ковальова.

Про вбивство колаборанта Ковальова увечері 28 серпня повідомив також депутат Херсонської облради Сергій Хлань. За його словами, дані потребують уточнення.

За словами журналіста Андрія Цаплієнка, Ковальов отримав смертельні ножові поранення. "Його дружина з асфіксією, їй надають медичну допомогу", - повідомляв Цаплієнко.

8 червня нардеп від "Слуги народу" Олексій Ковальов повідомив, що співпрацює з російськими окупантами та заявив про "тісну інтеграцію" з РФ. Цього ж дня Державне бюро розслідувань порушило проти нардепа кримінальну справу за колабораційну діяльність.

22 червня у Херсоні автомобіль депутата-колаборанта підірвали. Ковальов після підриву залишився живим. Перебував у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство чи інсценування – що сталося із нардепом-зрадником Ковальовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі