середа, 15 жовтня 2014 17:09

На Вінниччині через гроші вбили молоду жінку

На Вінниччині через гроші вбили молоду жінку
Фото: google.com.ua

Тростянчанку Галину Кукурудзу, 36 років, знайшли мертвою у власній господі 11 жовтня. Жінка була прив'язана до стільця, руки та ноги змотані скотчем. Жила в приватному будинку в центрі селища одна - матір на заробітках у Росії, батько помер. Молодший брат з дружиною живе окремо. Галина власної сім'ї не мала. Тримала невеликий магазин спортивних товарів на ринку. Поховали її у понеділок, 13 жовтня.

"Раніше Галина працювала кухарем на хлібоприймальному пункті у Тростянці. Потім зайнялася бізнесом. Завжди мала гроші, але ніколи не була скупою. Дуже весела, життєрадісна, хотіла допомогти усім, хто потребував її допомоги - тому працею, іншому грішми. Як дізналися, що її вбили - не повірили, люди ще й пліткували, що в неї горло перерізане. Але, як виявилося, то неправда. Різні чутки ходять, хто її вбив. Думаю, то через гроші. Галка завжди заробити вміла", - розповідає місцева мешканка Людмила.

Правоохоронці підтверджують, що Галина була зв'язана, знайшли її в сараї біля хати. В будинку не було жодної грошової купюри.

"За попереднім висновком, вона померла від зупинки серця, але чи то воно з переляку зупинилося, чи від нестачі кисню - до результатів експертизи сказати неможливо. У жінки був заклеєний рот та частина носа, то може їй дійсно кисню не вистачило. Крім того, у покійної було розсічення скроні. Може, її оглушили, а потім переволокли до сараю, аби спокійно обшукати дім. Інших явних ознак насильства та побиття не було. В хаті все перевернуте, грошей ми не знайшли, були розбиті навіть скарбнички", - розповіли у міліції.

Додають, що неподалік дому знайшли дві пари господарських рукавичок зі слідами крові. Зараз з'ясовують, чи належить кров покійній.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через гроші вбили молоду жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі