пʼятниця, 04 липня 2014 13:15

В Ужгороді священик затримав шпигуна

В Ужгороді священик затримав шпигуна

У центрі Ужгорода священик разом із перехожим затримали шпигуна, який фотографував державні об'єкти. Вчора в обід отець Андрій, вийшовши з маршрутки, звернув увагу на чоловіка кавказької зовнішності, який фотографував будівлю СБУ Закарпатської області на вул. Довженка, 3 й робив позначки на мапі.

Трохи пізніше священик помітив того самого фотографа біля управління обласної міліції на вул. Ракоці, 13. Як з'ясувалося потім, чоловік встиг сфотографувати й Обласну адміністрацію.

"Він фотографував будинок СБУ, ворота та робив позначки на мапі, – розповідає Отець Андрій. – Цей турист поводив себе доволі дивно. Коли я почав спостерігати за ним, він перемістився ближче до адмінбудівлі міліції, де продовжив фотографувати".

Священик звернувся за допомогою до перехожого, удвох скрутили підозрілому фотографу руки й відвели до міліції. Постовий негайно викликав оперативно-слідчу групу. Як повідомили в прес-службі УМВС в Закарпатській області, підозрюваного збираються передати Службі безпеки для з'ясування обставин.

Керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич особисто подякував отцеві Андрію за пильність. "З такими людьми ми здолаємо всіх ворогів", – сказав він.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді священик затримав шпигуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі