четвер, 24 березня 2022 08:46

Спецтема: Війна Росії проти України

В Одесі "пов'язали" терориста так званої ДНР і фанатку Росії

В Одесі "пов'язали" терориста так званої ДНР і фанатку Росії
Затриманих узяли під варту. Фото: t.me/Nazars_look

В Одесі Служба безпеки України затримала колишнього члена так званої ДНР і любительку "російського світу".

Потенційний терорист привернув увагу СБУ покупкою кілограма "гексогену", повідомив 24 березня офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

"У ході досудового слідства з'ясували, що чоловік у 2015 році вступив до лав бойовиків із так званої "Козачої національної гвардії всевеликого війська Донського перевальського гарнізону". Там він допомагав окупантам у відділі матеріального забезпечення. Через якийсь час виїхав із зони проведення ООС та повернувся на підконтрольну Україні територію", - ідеться у повідомленні.

Затриманого узяли під варту. Йому загрожує від 11 до 22 років в'язниці сумарно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діяли на користь Росії: поліцейські "пов'язали" нових диверсантів

Затримана жінка в Одесі займалася агітацією та прославленням Росії, дискредитацією Збройних сил України, проросійською пропагандою війни та створенням фейків.

"Під час обшуків у неї вилучили дані, що підтверджують ці дії. Вона також заарештована і за рішенням суду отримає від п'яти до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна", - додав Назаров.

15 березня на Дніпровщині поліцейські затримали вісьмох осіб, які можуть бути диверсантами. Їх доправили до Служби безпеки України для проведення процесуальних дій.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі "пов'язали" терориста так званої ДНР і фанатку Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі