вівторок, 22 березня 2022 11:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Діяли на користь Росії: поліцейські "пов'язали" нових диверсантів

Діяли на користь Росії: поліцейські "пов'язали" нових диверсантів
У Дніпрі зловили чотирьох осіб, які збирали інформацію на користь РФ. Фото: facebook.com/UA.National.Police

На Дніпровщині затримали вісім підозрілих осіб, причетних до співпраці з Росією.

У Дніпрі зловили чотирьох осіб, які збирали інформацію на користь РФ, повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Ще трьох ймовірних учасників диверсійно-розвідувальних груп правоохоронці виявили у Кривому Розі. Затримані мали карту території з відмітками, фото та відео вулиць міста із позначенням заводів та стратегічних об'єктів, а також переписки в месенджерах про кількість блокпостів та місця їхнього розташування. За попередньою інформацією один із чоловіків наприкінці грудня приїхав із Москви та оселився в Дніпропетровській області", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині "спакували" групу деверсантів-переселенців

У Новомосковську поліцейські також схопили жінку, яка закликала до повалення української влади й агітувала за "руський мір".

"Біля мосту у Самарському районі міста Дніпро правоохоронці зупинили автомобіль, який різко змінив напрямок руху та намагався втекти від поліції. В ході перевірки у водія в мобільному телефоні виявили численні чати з громадянами РФ. При собі він мав близько 200 тис. грн. На всі питання поліцейських чоловік відповідав невпевнено та плутано", - ідеться у повідомленні.

Усіх затриманих передали Службі безпеки України.

На Харківщині 16 березня затримали жінку, яка передавала ворогу інформацію про місцезнаходження в регіоні Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Діяли на користь Росії: поліцейські "пов'язали" нових диверсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі