понеділок, 03 червня 2013 17:25

Українцям не радять найближчим часом відвідувати Туреччину

Українцям не радять найближчим часом відвідувати Туреччину
Фото: Reuters

У зв'язку із загостренням ситуації на території Турецької Республіки, МЗС України рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до цієї країни. Про це УНН повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

Зокрема, українцям радять утриматися від поїздок до таких міст, як Стамбул, Анкара, Ізмір, Ескішехір, Муглі, Конья, Ялова, Анталья та Болу.

"З метою уникнення загроз для життя та здоров'я, громадянам України, які на даний час перебувають на території Турецької Республіки, рекомендується утриматися від відвідання місць надмірного скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях чи інших масових заходах", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, в Туреччині з п'ятниці тривають масові заворушення, що почалися з мирної акції протесту проти вирубування парку Гезі у центрі Стамбула у зв'язку з реконструкцією цієї площі. Протести проти будівництва незабаром вилилися у невдоволення всією політикою прем'єр-міністра Ердогана і правлячої Партії справедливості та розвитку.

На цей час демонстрації вже охопили 67 міст. За інформацією лікарів, за 3 дні близько 1 тис. осіб отримали травми лише у Стамбулі.

Зараз ви читаєте новину «Українцям не радять найближчим часом відвідувати Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі