вівторок, 14 червня 2022 11:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Удар з "Ураганів" по Дніпропетровщині: повідомили про загиблих

Удар з "Ураганів" по Дніпропетровщині: повідомили про загиблих
Знайшли вбиту російськими "Ураганами" жінку на Дніпропетровщині. Фото: ілюстративне, ДСНС України

Через обстріл Зеленодольської громади на Дніпропетровщині увечері 13 червня загинула жінка.

Її тіло знайшли біля дачного будинку вранці 14 червня, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Це вже третя смерть від ворожих "Ураганів" за останній тиждень. Ворог щодня обстрілює наші громади у Криворізькому та Синельниківському районах", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстрілюють Криворізький район забороненою зброєю: є загиблі і поранені

Про чергову атаку окупантів на Дніпропетровщину стало відомо вранці 14 червня. Ворог ударив з "Ураганів" по житлових кварталах регіону. На той момент загиблих не виявили.

"Ніч видалася неспокійною. Ворог знову обстріляв два райони нашої області - Криворізький та Синельниківський. Ударив з "Ураганів" по Апостолівській і Покровській громадах", - писав Резніченко.

10 червня російські окупанти також атакували прикордонні території Широківської та Зеленодольської громад у Дніпропетровській області. Били з реактивних систем залпового вогню "Град".

Зараз ви читаєте новину «Удар з "Ураганів" по Дніпропетровщині: повідомили про загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі