пʼятниця, 10 червня 2022 20:05

Окупанти атакували Дніпропетровщину з "Градів"

Окупанти атакували Дніпропетровщину з "Градів"
Військові збили над Дніпропетровщиною ворожий БПЛА. Фото: facebook.comPvkZahid

Російські окупанти 10 червня атакували прикордонні території Широківської та Зеленодольської громад у Дніпропетровській області. Били з реактивних систем залпового вогню "Град".

По населеним пунктам не влучили, постраждалих немає. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вночі та зранку вгатили ракетами по Дніпропетровщині

"В інших громадах області станом на цю хвилину все спокійно й протягом дня обстрілів не було", - написав він.

Лукашук розповів, що сьогодні, 10 червня, військові збили ворожий безпілотник над Дніпропетровською областю. Уламки впали над Полтавщиною.

"Тиждень видався неспокійним. Нехай вихідні будуть мирними", — додав він.

Вночі Росія вдарила по Дніпропетровщині, постраждала Зеленодольська громада Криворізького району. Унаслідок ворожої атаки у Великій Костромці зазнали пошкоджень та часткового руйнування будинки жителів, люди не постраждали.

У ніч на 9 червня російський ворог обстріляв Криворізький район Дніпропетровщини. П'ять разів ударив з артилерії по Зеленодольській громаді. В інших районах та громадах області ніч минула спокійно.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакували Дніпропетровщину з "Градів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі