неділя, 12 лютого 2023 20:17

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського сказали, що необхідно ЗСУ для початку фіналізації війни

У Зеленського сказали, що необхідно ЗСУ для початку фіналізації війни
Радник голови ОП Михайло Подоляк сказав, що потрібно для початку фіналізації війни. Фото: ОП

Росія накопичила багато живої сили, яку українським військовим треба максимально швидко ліквідувати.

Тому для початку фіналізації війни Збройним силам України необхідно знищувати по п'ять тисяч російських окупантів на день. Про це в ефірі телемарафону заявив радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського озвучили три ключові умови для стабільності у світі

"Дійсно, Росія накопичила багато живої сили, яку нам, на жаль, треба максимально швидко знищувати. Тобто нам в день треба робити не по 1000 "похоронок" для Росії, а по 2500, 3000, а краще – 5000 тис. Тільки це може почати фіналізацію цієї війни. Тільки знищення, знищення і знищення", – заявив він.

Подоляк вкотре наголосив, що для швидкої ліквідації окупантів потрібні далекобійні ракети, танки та авіація.

"Це ті три інструменти, які на даному етапі нам вкрай необхідні. Також нам потрібні снаряди калібру 155 мм, нам потрібні ракети для ППО. І про це так само будуть говорити на "Рамштайні", – додав радник голови ОП.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала двох ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили вісім районів зосередження живої сили, одну позицію протиповітряної оборони та два склади боєприпасів ворога. Про це 12 лютого повідомив Генштаб ЗСУ.

Зокрема, 69 росіян ліквідовано та 126 поранено на Лиманському напрямку Луганщини за добу, у ворога також виведено з ладу п'ять танків та дві САУ "Піон".

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського сказали, що необхідно ЗСУ для початку фіналізації війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі