четвер, 06 квітня 2017 12:47

У руках 8-річної дитини вибухнув невідомий предмет

У руках 8-річної дитини вибухнув невідомий предмет
Дитині відірвало пальці на обох руках ФОТО: pravda.if.ua

В Івано-Франківській області у руках 8-річного хлопчика вибухнув невідомий предмет. Дитині відірвало пальці на руках. Інцидент стався 5 квітня, у селі Брошневі Рожнятівського району.

Про це повідомило інтернет-видання "Галичина".

"У власному подвір'ї по вулиці Франка, 16 школяр знайшов невідомий предмет. Бабуся помітила, як її онук носиться по двору і під футболкою щось ховає. За кілька хвилин стався вибух. Дитині відірвало чотири пальці на правій руці і три на лівій. Потерпілого забрали до Обласної дитячої клінічної лікарні. Попередній діагноз - осколково-вибухова травма. На місце події направили мобільно-оперативну групу, вибухотехніків. Предмет відправили на експертизу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час прибирання лісосмуги чоловіку запалом гранати розірвало руку

Нині тривають слідчо-оперативні дії.

На Харківщині у підлітка в руках вибухнув боєприпас. 14-річний хлопець на вулиці знайшов металевий предмет, зовні схожий на патрон часів Другої світової війни. Приніс його додому. Там намагався розібрати. Внаслідок цього стався вибух. Потерпілого з непроникаючим осколочним поранення живота, грудної клітини та руки доставили в реанімацію. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «У руках 8-річної дитини вибухнув невідомий предмет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі