понеділок, 19 серпня 2024 13:34

У Росії після атаки дронів другу добу палає нафтобаза

У Росії після атаки дронів другу добу палає нафтобаза
На нафтобазі "Кавказ" у Ростовській області РФ вирує масштабна пожежа. Фото: скріншот

У Пролетарську Ростовської області РФ уже другу добу гасять пожежу на нафтобазі "Кавказ" після атаки дронів.

Там зберігали нафтопродукти для російської армії. За офіційними даними, внаслідок загоряння постраждали 18 осіб. У районі ввели режим надзвичайної ситуації. Про це у Telegram повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по нафтобазі в Ростовській області здійснили дронами українського виробництва - ГУР

"Гасіння пожежі в Пролетарську триває, задіяні сили і засоби збільшено. З урахуванням складності пожежі на території Пролетарського району режим підвищеної готовності переведено в режим надзвичайної ситуації. Усі зусилля аварійно-рятувальних підрозділів спрямовані на локалізацію горіння", - заявив губернатор.

За його словами, внаслідок загоряння постраждали 18 пожежників. Із них 14 отримали амбулаторну допомогу, чотирьох доправили в лікарню в стані середньої тяжкості через отримані опіки.

"Готуємо переведення двох із них до медзакладів Ростова. За моїм дорученням у Пролетарськ виїхала додаткова бригада медиків", - зазначив Голубєв.

Сили оборони України у ніч на 18 серпня завдали удару по по комбінату "Кавказ" у Ростовській області Російської Федерації.

Там зберігалися нафта і нафтопродукти, які постачалися також для російських окупаційних військ. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «У Росії після атаки дронів другу добу палає нафтобаза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі