четвер, 12 вересня 2024 13:49

Троє молодиків напідпитку жорстоко побили військового
4

Фото: facebook.com/frankivsk.police

У Івано-Франківську група молодих чоловіків у стані алкогольного сп'яніння жорстоко побила 40-річного військовослужбовця. Зловмисників затримали.

Конфлікт побачили випадкові свідки, один з яких звернувся до правоохоронців, повідомляє поліція Івано-Франківщини.

"У результаті сутички постраждав випадковий перехожий, який намагався заступитися за військового. Мешканця з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. За словами зловмисників, вони відпочивали і вживали алкоголь у центрі міста, коли підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби. На це молодики відреагували агресивно, тож між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали "авторитета", який побив ветерана у Смілі

Поліцейські опитали свідків, встановили потерпілого. Його виявили за місцем проживання та доставили до медичного закладу. Медики діагностували в нього численні забої голови та тіла.

Поліцейські встановили особи правопорушників. Ними виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади. Фігурантам 26, 21 та 17 років. Поліції відомо, що 26-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Свою вину фігуранти визнали. Чоловіків 21 і 26 років затримали.

Наразі вирішується питання про оголошення трьом фігурантам підозри. Таке правопорушення карається терміном до чотирьох років позбавлення волі.

Наприкінці серпня Анатолій Гончаренко опублікував допис про те, що розшукує авто. За його словами, водій цього авто створив аварійну ситуацію, в яку потрапили його батьки. Гончаренко не виявив на місці водія і зняв із машини номерний знак, розмістив у соціальній мережі допис з проханням допомогти йому встановити власника.

Водій Hyundai призначив Гончаренку зустріч, під час якої сталася бійка.

Після інциденту з побиттям Гончаренко записав ще одно відео, на якому вибачався перед нападниками. На його обличчі видно сліди побиття.

9 вересня головне управління національної поліції у Черкаській області відкрило кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця.

На побиття військового відреагував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко і повідомив про службову перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Троє молодиків напідпитку жорстоко побили військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі