четвер, 12 вересня 2024 15:19

Росіяни застосовують нову тактику на Покровському напрямку

Росіяни застосовують нову тактику на Покровському напрямку
Росіяни застосовують тактику комбінованих атак. Фото: Генштаб ЗСУ

На Покровському напрямку російські окупанти застосовують тактику комбінованих атак на тих ділянках, де не можуть прорвати українську оборону.

Про це повідомив речник Національної гвардії Руслан Музичук, передає LIGA.net.

"Протягом останніх днів спостерігається намагання противника комбінувати застосування скидів і дронів-камікадзе із вогнем артилерії там, де противнику не вдається здійснити просування відносно наших позицій", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарячіше було на двох напрямках: повідомили новини з фронту

Російська піхота невеликими групами по дві-три особи йде лісосмугами та використовує укриття промислових об'єктів для накопичення та висування живої сили.

Армія РФ активно застосовує авіацію на цих і сусідніх напрямках. Запускає КАБи.

На Покровському напрямку гвардійці протягом доби знешкодили понад 120 окупантів, танк, артсистему, чотири бойові бронемашини, два склади боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів, п'ять одиниць автомобільної техніки.

Сили оборони України продовжують ведення оборонної операції, основні зусилля зосереджують на Таврійському, Донецькому і Слобожанському операційних районах.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни застосовують нову тактику на Покровському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі