четвер, 10 жовтня 2013 14:19

У Львові 2-річну дитину в каналізації шукають вже третю годину

У Львові 2-річну дитину в каналізації шукають вже третю годину

Об 11.23 на вулиці Широкій, 86, що у Львові, у люк впав хлопчик, віком 2,5 роки. Бабуся пані Олена гуляла із двома внуками-двійнятами, передає кореспондент Gazeta.ua.

Коли дитина наступила на закритий люк, кришка перевернулась, і дитина впала в каналізацію. Висота від відкритого люка до каналізаційних систем - 1 метр. В каналізації тече вода заввишки 30 см. Але швидка течія.

Першими на допомогу кинулись перехожі.

"Я почув, як кричить старша жінка. Кинувся до люка, відкрив його і побачив, що дитини вже нема. На допомогу підбігли двоє хлопців. Я спустився у середину в каналізаційний люк, але дитини вже не було, її віднесло течією вниз по каналізації", - каже львів'янин Андрій Слюсарчик.

Через 10 хвилин приїхали рятувальники ДСНС, "швидка". Через 2 години - начальник департаменту з НС Львівщини, мер міста.

Зараз над пошуками дитини працюють усі комунальні служби у кількості кількох сотень людей, чергують медики, рятувальники спускалися в усі каналізаційні люки довкола місця падіння дитини.

На каналізаційному стоку по вулиці Торф'яній чергують рятувальники. Пошуки продовжуються вже 2,5 години. На місці події перебуває приблизно 2 тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «У Львові 2-річну дитину в каналізації шукають вже третю годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі