пʼятниця, 23 вересня 2011 10:49

У Криму спіймали банду, яка вбивала пенсіонерів заради їх квартир

У Криму спіймали банду, яка вбивала пенсіонерів заради їх квартир

Українські міліціонери затримали кілька людей, підозрюваних у вбивствах людей похилого віку заради того, щоб заволодіти їх квартирами, повідомляє прес-служба кримського управління МВС України.

Служба не уточнює кількість затриманих та їх жертв.

За версією слідства, затримані вбивали людей похилого віку в Криму, Харківській, Івано-Франківській, Дніпропетровській і Запорізькій областях. Квартири убитих продавали за підробленими документами або використовували їх як заставу під великі кредити.

Співробітники кримського управління МВС затримали підозрюваних в середині вересня під час спроби вчинити чергове вбивство літньої жінки у Дніпропетровську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині хлопець зарубав батьків, бо так йому веліли ікони

За даними прес-служби, розслідування почалося після того, як в червні на околиці Сімферополя була знайдено тіло задушеної жінки похилого віку. Квартиру убитої підозрювані продали за підробленими документами.

"Організатором злочинної групи був чоловік, який відбуває 18-річний тюремний термін за вбивство. Він керував злочинною групою прямо з колонії, по мобільного зв'язку", - йдеться в прес-релізі кримського главку МВС.

Зараз ви читаєте новину «У Криму спіймали банду, яка вбивала пенсіонерів заради їх квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі