вівторок, 24 березня 2015 11:30

У Києві затримали озброєну банду переселенців, яка викрадала лише Range Rover
7

Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці затримали під час перевезення викраденого авто до відстійника громадян з Луганщини, які "обирали" виключно автомобілі марки "Range Rover".

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

"До складу групи входило троє громадян – 19, 27 та 32 років, мешканців міста Луганськ. Чоловіки оселилися у столиці півроку тому. Орендували квартири у Києві та Київській області", - йдеться у повідомленні.

У міліції розповіли, що злочинці на викраденому чорному "Range Rover" хотіли втікти з місця затримання, намагалися спровокувати ДТП.

"Затримані мали при собі три гранати РГД-5 та Ф-1, спеціальний пристрій для безшумного розбиття скла та посвідчення народного депутата України на ім'я одного з учасників - з явними ознаками підробки.

Під час санкціонованого обшуку гаражів-відстійників правоохоронці вилучили автомобіль "Range Rover" білого кольору, який останні викрали в грудні минулого року, кілька номерних знаків, у тому числі й з викрадених транспортних засобів.

У квартирах, де мешкали підозрювані, працівники київської міліції вилучили спеціальне технічне обладнання: пристрої для подавлення різних видів сигналів, для відкривання дверей автомобіля, для перепрошивки ключів для "Range Rover", тощо.

Крім того, у їхніх домівках співробітники виявили фальшиве службове посвідчення редакції журналу, радіостанції, маски-балаклави, пістолет та набої до нього, а також близько 30 патронів калібру 7.62 мм", - повідомляє МВС.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали озброєну банду переселенців, яка викрадала лише Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі