середа, 11 травня 2016 10:01

У Києві біля залізничного вокзалу стріляли — ЗМІ

У Києві біля залізничного вокзалу стріляли — ЗМІ

У Києві біля залізничного вокзалу в середу, 11 травня, стався конфлікт зі стріляниною. Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на інформацію від очевидців.

Інцидент трапився близько 8 ранку в районі зупинок громадського транспорту. Один з продавців, який торгує неподалік, розповів, що бачив натовп молодиків у спортивних костюмах.

У Головному управлінні Національної поліції України в Києві підтвердили, що подія дійсно була. Поліція встановлює всі обставини.

Як дізнався "Обозреватель" із власних джерел, стрілянина на вокзалі – чергове зіткнення між перевізниками, які ділять маршрути пасажирських перевезень. Одна з бізнес-структур намагається повністю підбити під себе ринок пасажирських перевезень у Києві. Для цього навіть створена охоронна фірма, бійці якої нібито чинять фізичний вплив на конкурентів.

Війна на вокзалі за переділ ринку триває вже кілька років. Періодично там б'ють водіїв маршрутних таксі, ріжуть колеса автобусів, б'ють скло.

Читайте також: У Києві хлопець на дівчина нападають на перехожих та грабують магазини

Зараз ви читаєте новину «У Києві біля залізничного вокзалу стріляли — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі