понеділок, 22 липня 2013 22:50

У Кіровограді молодий чоловік через дівчину побив до смерті свого знайомого

У Кіровограді молодий чоловік через дівчину побив до смерті свого знайомого
Фото: mukachevo.net

Кіровоградська міліція затримала 31-річного чоловіка, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень 36-річному місцевому жителю.

"До міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні доставлено чоловіка з тяжкими травмами голови. Правоохоронці встановили, що незадовго до цього потерпілий направлявся зі своїми друзями до магазину. По дорозі він зустрів свого знайомого. Між чоловіками виник конфлікт, причиною якого стала дівчина. Словесна суперечка переросла в бійку. Під час з'ясування стосунків зловмисник наніс опоненту численні удари в область голови та зник з місця пригоди", - розповів заступник начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Юрій Ткаченко.

Потерпілого з забоєм мозку та закритою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано до лікарні. Врятувати його життя лікарям не вдалося. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого" Кримінального кодексу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі.

"У ході розслідування стало відомо, що зловмисник був раніше судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу, тримання під вартою", - зазначив Ткаченко.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді молодий чоловік через дівчину побив до смерті свого знайомого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі