вівторок, 25 жовтня 2011 10:50

У Карибському морі почав зароджуватися ураган "Ріна"

У Карибському морі почав зароджуватися ураган "Ріна"

Ураган "Ріна", що зароджується в західній частині Карибського моря, загрожує південним районам Мексики, повідомляє у вівторок британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Урагану привласнили першу категорію потужності. Швидкість його вітру сягає 120 км на годину. На даний момент "Ріна" знаходиться в 310 км на південний схід від острова Великий Кайман і прямує в бік Мексики та Гондурасу.

Між тим, в Сальвадорі, Гватемалі Гондурасі та Нікарагуа ведуться роботи з відновлення після проливних дощів, які тривали протягом двох тижнів.

Крім того, поблизу берегів Нікарагуа під час пошукової операції в морі зникло судно з рятувальниками. До його пошуків підключені інші судна і рятувальні вертольоти.

Нагадаємо, що значної шкоди наробила повінь у Таїланді. Річка Чао Прая, що протікає в центрі Бангкока, вийшла з берегів, частина її набережної зруйнована. Влада Бангкока в суботу дала вказівку жителям 13 районів міста готуватися до екстреної евакуації.

Зараз ви читаєте новину «У Карибському морі почав зароджуватися ураган "Ріна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі