четвер, 12 січня 2023 18:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі повідомили, де тривають найзапекліші бої

У Генштабі повідомили, де тривають найзапекліші бої
Найбільш запеклі бої тривають у районах населених пунктів Соледар, Парасковіївка, Бахмут та Кліщіївка. Фото: Генштаб ЗСУ

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах захоплення Донецької області в межах адміністративного кордону, продовжує наступати на Бахмутському напрямку.

Найапекліші бої тривають у районах населених пунктів Соледар, Парасковіївка, Бахмут та Кліщіївка. Про це у четвер, 12 січня, повідомив Генштаб ЗСУ.

"На Авдіївському напрямку ворог веде безуспішні наступальні дії, а на Куп'янському та Лиманському – не полишає спроб покращити тактичне положення. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках – обороняється", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли про величезні втрати росіян під Бахмутом і Соледаром

Протягом доби російські окупанти завдали п'ять ракетних, усі по мирних містах Костянтинівка, Краматорськ та Запоріжжя, а також 12 авіаційних ударів.

Здійснили чотири обстріли з реактивних систем залпового вогню.

"Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України", – попередили у Генштабі.

Російські окупанти штурмують позиції українських захисників на сході.

ЗСУ стримують ворога і не дають йому просуватися. Карту бойових дій опублікувало Міністерство оборони Великої Британії.

Найважчою ділянкою фронту залишається Донецька область. Бої точаться у районі Соледара, Бахмута та Авдіївки. Окупанти намагаються прорвати оборону, щоб просунутися вглиб регіону.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі повідомили, де тривають найзапекліші бої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі