четвер, 19 жовтня 2017 15:50

Трагедія в Харкові: водійка Lexus за кілька хвилин до аварії сиділа в соцмережі

Водій позашляховика Lexus Олена Зайцева, яка здійснила наїзд на 11 пішоходів в Харкові, перед ДТП заходила в соціальні мережі.

Про це свідчить інформація на її сторінці у "ВКонтакте".

За даними прокуратури Харківської області, ДТП сталося 18 жовтня близько 20:40. А останній візит Зайцевої під "ВКонтакте" було зафіксовано о 20:32.

Автор: vk.com
 

Олена Зайцева є зведеною сестрою екс-заступника прокурора Черкаської області Дмитра Зайцева. За інформацією місцевих видань, дівчина - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун" та генерального директора ПРАТ "ВТП "Укренергочормет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрювана в смертельній ДТП в Харкові відмовляється свідчити

Зайцева свідчити відмовилася. Як розповів начальник слідчого управління Сергій Чиж, зараз підозрювана перебуває в шоковому стані. Їй надали першу допомогу. Вона спілкується тільки зі своїм адвокатом. Завтра їй оберуть запобіжний захід.

Автор: vk.com
  Олена Зайцева
Олена Зайцева

Водієм Volkswagen Touareg виявився 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов. За даними українського Мін'юсту Геннадій Дронов торгує продуктами харчування і тютюновими виробами, а також здає в оренду нерухоме майна. Раніше у чоловіка був ще один бізнес, класифікований як роздрібна торгівля з лотків, проте в 2015 році він закрив його.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Харкові: водійка Lexus за кілька хвилин до аварії сиділа в соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі