четвер, 16 лютого 2017 12:56

Тіло немовляти знайшли у картонній коробці

Тіло немовляти знайшли у картонній коробці

16 лютого о 10:00 у Львові на вул. Івана Мазепи, 5 в будинку знайшли тіло немовляти в коробці.

Про це інформує "Варта-1".

"На 13-му поверсі будинку знайшли мертву новонароджену дитину в коробці. Немовля виявила прибиральниця. На місці працюють "швидка" і поліція. Приїхали криміналісти, здійснюють фотофіксацію місця злочину", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки звинуватили лікарів у смерті дитини

Працює слідчо-оперативна група, кінолог.

"Встановили, що у картонній коробці лежить тіло новонародженої дитини. Призначать низку експертиз, зокрема й судово-медичну, під час яких встановлять причину смерті малюка та інші обставини, важливі для слідства. Ми вживаємо заходів для встановлення особи матері дитини", – каже начальник Шевченківського відділу поліції полковник Ігор Петрик.

Дитину в коробку поклали вже мертвою, повідомляє Zaxid.net.

За словами заступника начальника слідчого управління Ореста Форися, немовляті провели розтин і тіло видали родичам для поховання, але з невідомих причин вони викинули труп.

На Луганщині жінка розчленувала та спалила 3-місячну дитину своїх гостей. Трагедія сталася 11 лютого на святкуванні дня народження.

Зараз ви читаєте новину «Тіло немовляти знайшли у картонній коробці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі