вівторок, 20 травня 2014 15:40

Спецтема: Війна на Донбасі

Терорист Бабай попросив "царя" Путіна видати зброю

Терорист Бабай попросив "царя" Путіна видати зброю
Фото: politikus.ru

В інтернеті сьогодні з'явилося відео, на якому терорист із так званої Донецької народної республіки Олександр Можаєв, більш відомий за прізвиськом Бабай, звертається до "царя" Путіна, аби той допоміг екстремістам зброєю.

Про це повідомляє "ТСН"

"Я б хотів звернутися до Володимира Володимировича Путіна як до хорошого президента Росії. Президент Росії, як би там не казали, - все одно він цар. На Русі повинен бути цар. Я б хотів звернутися до нього, щоб він нам допоміг з озброєнням. Нам потрібні гармати. Нам потрібно озброєння, яке буде з відстані придушувати супротивника. Він засяде в зеленці (у лісі) і сидить, снайперами обвішається. Краще б узагалі нам не втрачати своїх людей, а на відстані спалювати їх (противників) дотла", - підкреслив бородатий Бабай.

Також терорист попросив президента РФ "перекинути" в Україну російські війська та бойовиків для підмоги екстремістам. "А ще прошу - відкрийте коридорчик до нас, щоб люди, які хочуть воювати за святу Русь і знищувати західне зло...", - сказав проросійський бойовик.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Бабай попросив "царя" Путіна видати зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі