четвер, 10 жовтня 2024 22:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог окупував населені пункти на Донеччині і Луганщині і просунувся біля Нью-Йорку - DeepState

Ворог окупував населені пункти на Донеччині і Луганщині і просунувся біля Нью-Йорку - DeepState
DeepState повідомили про окупацію ворогом Миколаївки, Красного Яру, Крутого Яру і М'ясожарівки. Фото: deepstatemap.live

Росіяни окупували Миколаївку, Красний Яр, Крутий Яр у Донецькій області і М'ясожарівку у Луганській області.

Ворог просунувся біля Нью-Йорку Донецької області. Про це повідомив аналітичний проєкт DeepState.

"Ворог окупував Миколаївку, Красний Яр, Крутий Яр та М'ясожарівку, проводить штурмові дії на Зелений Шлях та Новоіванівку, а також просунувся біля Нью-Йорку", - пише DeepState.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базувалися ворожі Су-34 та Су-27: у ЗСУ підтвердили удар по аеродрому в Адигеї

"Диверсійні групи у Кам'янському ліквідовано", - повідомили DeepState.

Із початку доби відбулося 114 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні є ситуація на Лиманському, Покровському і Курахівському напрямках, повідомив ввечері Генеральний штаб Збройних сил України.

"Ворог 18 разів намагався вклинитися в нашу оборону на Покровському напрямку. Від початку доби окупанти в районах населених пунктів Селидове, Крутий Яр, Промінь, Лисівка, Миролюбівка та Калинове 17 разів отримали жорстку відсіч від наших захисників. Одна атака триває", - повідомив Генштаб.

Противник зазнає значних втрат - за попередньою інформацією, сьогодні наші воїни знешкодили на цьому напрямку понад 250 російських окупантів, 103 з них - безповоротно. Знищено 12 ворожих артсистем, дві одиниці РСЗВ "Град", чотири бойові броньовані машини та 11 автомобілів, також пошкоджено РСЗВ, шість ББМ та п'ять одиниць автомобільної техніки окупантів.

Вчора на фронті було 149 боєзіткнень.

За 960 днів втрати російських окупаційних військ становили 665 200 осіб, 17 765 броньованих машин, 8945 танків, 368 літаків, 328 гелікоптерів, 28 кораблів/катерів, підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Ворог окупував населені пункти на Донеччині і Луганщині і просунувся біля Нью-Йорку - DeepState». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі