четвер, 10 жовтня 2024 23:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог збільшив кількість атак - Генштаб

Ворог збільшив кількість атак - Генштаб
ЗСУ намагаються стримати окупантів на всій лінії фронту. Фото: Укрінформ

На даний час відбулося 114 бойових зіткнень.

Найгарячішою залишається ситуація на Лиманському, Покровському та Курахівському напрямках, передає Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог окупував населені пункти на Донеччині і Луганщині і просунувся біля Нью-Йорку - DeepState

На Харківському напрямку ворог чотири рази атакував неподалік Вовчанська та Тихого.

На Куп'янському напрямку росіяни 12 разів намагалися просунутися до наших позицій неподалік Синьківки, Лозової, Колісниківки та Степової Новоселівки. Сили оборони відбили сім атак противника. Бої тривають в п'яти локаціях.

На Лиманському напрямку окупанти атакували 30 разів в районах Дружелюбівки, Греківки, Площанки, Невського, Макіївки, Новосадового, Торського та в Серебрянському лісі. Досі точиться чотири боєзіткнення, решту - наші воїни зупинили.

На Сіверському напрямку загарбники чотири рази намагалися прорвати нашу оборону поблизу Верхньокам'янського. Усі спроби були марними.

На Краматорському напрямку активність ворога вилилась в сім бойових зіткнень. Шість атак поблизу Оріхово-Василівки, Часового Яру та Ступочок зупинені, на даний час точиться бій в районі Часового Яру.

На Торецькому напрямку наші війська відбивали сім атак противника поблизу Торецька та Щербинівки. Чотири атаки зупинено українськими воїнами, три боєзіткнення тривають досі.

На Покровському напрямку окупанти 18 разів намагалися вклинитися в нашу оборону. Українські військові дали відсіч ворогу, проте одна атака триває досі.

На Курахівському напрямку російські війська 15 разів атакували наші позиції. Найбільшу активність проявляв у районі Новоселидівки, Кремінної Балки, Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки, Катеринівки та Антонівки. ЗСУ відбили 13 атак, два боєзіткнення триває.

На Времівському напрямку наші війська відбили дев'ять атак противника. Окупанти намагаються просунутись в напрямку Богоявленки.

На Оріхівському напрямку загарбники двічі спробували атакувати наші позиції поблизу Малої Токмачки та Роботиного. Отримали гідну відсіч.

На Придніпровському напрямку противник не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Чотири невдалі спроби штурмів здійснено агресором протягом дня.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 10 жовтня склали 665 200 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1080 загарбників.

Зараз ви читаєте новину «Ворог збільшив кількість атак - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі