пʼятниця, 01 листопада 2013 20:02

Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки

Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки
Фото: korrespondent.net

Євген Анісімов, знаний як кримінальний авторитет Анісім, перебуватиме під вартою і на поруки його не віддадуть. Таке рішення ухвалив Апеляційний суд Запорізької області.

За зміну запобіжного заходу Анісімову клопотав не лише захист, а ще й окремі народні депутати. Проте суд постановив - арешт строком на 2 місяці залишити у силі. Рішення оскарженню у касаційному порядку не підлягає і набуває чинності із моменту його проголошення, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Підозрюваний у вимаганні Євген Анісімов наразі перебуває у київському СІЗО.

Кримінально авторитета затримали 21 жовтня в результаті проведеної спецоперації в аеропорту "Бориспіль". 22 жовтня Орджонікідзевський суд Запоріжжя виніс рішення про утримання авторитета під вартою протягом двох місяців. В ході обшуку в офісі Анісімова було виявлено п'ять мільйонів гривень. За деякими даними, ці гроші - данина з перевізників та комунальних підприємств міста.

30 жовтня у Запоріжжі люди пікетували мерію і вимагали відставки високопоставлених друзів авторитета Анісіма - міського голови Олександра Сіна та голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка.

За словами екс-глави МВС Юрія Луценка, кар'єра Анісіма схожа на біографію київського авторитета Бабая, який "тримав" столичний вокзал. Анісім починав свою кар'єру, промишляючи на здирництві з автоперевізників.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі