середа, 30 жовтня 2013 14:25

У Запоріжжі вимагають відставки високопоставлених друзів авторитета Анісіма

У Запоріжжі вимагають відставки високопоставлених друзів авторитета Анісіма
Фото: liga.net

Кілька сотень жителів Запоріжжя пікетують будівлю мерії, де проходить сесія міськради.

Присутні, серед яких представники опозиційних партій, організацій та підприємці, вимагають відставки міського голови Олександра Сіна та голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка.

Протестувальники приготували їм "тюремний набір" з сухарями, шкарпетками і цигарками. Люди тримають в руках гасла "Сін - геть!".

Мітингувальники кажуть, що задоволені арештом запорізького бізнесмена Євгена Анісімова, який близько трьох років вимагав у тисяч місцевих підприємців відсотки від прибутку за можливість ведення бізнесу в місті, а також руйнував і відбирав їхній бізнес".

Люди вимагають відставки і порушення кримінальних справ проти Сіна і Пеклушенка, які "публічно називали Анісімова своїм другом, і, можливо, перебували з ним у злочинному зв'язку".

На сороковій сесії міськради деякі депутати зажадали відставки мера Запоріжжя.

На що Сін відповів, що готовий розглянути звернення депутатів після того, як їхнє звернення будуть розглянуті усіма фракціями міськради.

Нагадаємо, 21 жовтня в результаті проведеної спецоперації в аеропорту "Бориспіль" був затриманий кримінальний авторитет із Запоріжжя на прізвисько Анісім. Мера Запоріжжя викликали на допит у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі вимагають відставки високопоставлених друзів авторитета Анісіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі