пʼятниця, 25 жовтня 2013 13:34

Мера Запоріжжя викликали на допит по справі кримінального авторитета Анісіма

Мера Запоріжжя викликали на допит по справі кримінального авторитета Анісіма
Фото: radiosvoboda

Міського голову Запоріжжя Олександра Сіна викликали на допит в управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ). Про це повідомив сам Сін, спілкуючись з журналістами. В будівлі УБОЗу його чекають завтра.

Давати показання він буде як свідок по кримінальній справі, порушеній проти Євгена Анісімова і готовий співпрацювати зі слідством.

Прес-секретар мера Євген Сокульський звернувся до журналістів з проханням, щоб вони не чатували на Сіна біля будівлі УБОЗу, бо за таємницею слідства він не має права розповідати про суть бесіди.

Нагадаємо, в ході обшуку в офісі запорізького підприємця Євгена Анісімова було виявлено п'ять мільйонів гривень. За деякими даними, ці гроші - данин з перевізників та комунальних підприємств міста. За словами екс-глави МВС Юрія Луценка, кар'єра Анісіма схожа на біографію київського авторитета Бабая, який "тримав" столичний вокзал. Анісім починав свою кар'єру, промишляючи на здирництві з автоперевізників.

Євгенія Анісімова затримали увечері 21 жовтня в столичному аеропорту "Бориспіль". 22 жовтня Орджонікідзевський суд Запоріжжя виніс рішення про утримання Анісімова під вартою протягом двох місяців.

Зараз ви читаєте новину «Мера Запоріжжя викликали на допит по справі кримінального авторитета Анісіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі