субота, 17 серпня 2013 15:42

Бізнесмена Анісімова від кулі кіллера врятував автомобільний навігатор
5

Фото: Фото: Запоріжжя.Коментарі

Під час замаху запорізький бізнесмен та головний фінансист Партії Регіонів Євген Анісімов перебував за кермом "Мерседеса". Саме це і те, що одна із куль застрягла у навігаторі, що був якраз на рівні грудей чоловіка, врятувало йому життя.

Про це порталу "Запоріжжя.Коментарі" повідомили джерела у правоохоронних органах.

У четвер, 15 серпня, близько 23.00 Анісімов вийшов з офісу, який знаходиться на вулиці Патріотичній, сів за кермо "Мерседеса-кубика" і в супроводі охорони, яка знаходилася в іншому такому ж "Мерседесі", що прямував позаду, поїхав у бік Набережної. На спуску перед рестораном "Рибальський стан" дорогу кортежу перегородив автомобіль "Ленд Крузер", потім почався обстріл. Варто зазначити, що "Мерседес" Анісімова не був броньованим.

"Стріляли троє: двоє з одного боку, і ще один - з іншого. Мабуть, вони думали, що Анісімов знаходиться на пасажирському сидінні, тому що основний удар припав саме туди. Цілком можливо, що саме це і врятувало йому життя", - запевняють джерела в МВС.

Як вдалося дізнатись, експерти-криміналісти нарахували в машині Євгена Анісімова 21 кульовий отвір, кілька куль потрапили і в автомобіль охорони.

При цьому одна з куль, пробивши лобове скло машини Анісімова, розірвала на шматки паперову ікону і застрягла в моніторі навігатора.

Це його куля, вона призначалася Анісімову, але за велінням долі застрягла в моніторі, який розташований фактично на рівні грудей", - кажуть джерела, уточнивши при цьому, що куля калібру 7,62.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Анісімова від кулі кіллера врятував автомобільний навігатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі