вівторок, 29 жовтня 2013 10:08

Міліція затримала кілера, який полював на Анісіма

Міліція затримала кілера, який полював на Анісіма

Днями був затриманий один з підозрюваних, які могли стріляти в серпні у запорізького бізнесмена Євгена Анісімова - нині затриманого і названого правоохоронцями кримінальним авторитетом на прізвисько Анісім. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Затриманий виявився 32-річним жителем Запоріжжя.

Особистість його напарника встановлена - це родич затриманого, Васоян Артур Робертович (на фото, поширеному МВС), 03.08.1980 р.н.

"Міліція вже встановила, що злочин носить замовний характер. Найбільш вірогідною версією є вчинення переділу сфер впливу у кримінальному середовищі", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в середині серпня в Запоріжжі було скоєно замах на Анісімова - його автомобіль "Мерседес Гелендваген" зловмисники обстріляли з автоматичної зброї. На місці події правоохоронці вилучили близько півтора десятка гільз, зброї, інші речові докази.

21 жовтня у результаті проведеної спецоперації в аеропорту "Бориспіль" був затриманий кримінальний авторитет на прізвисько Анісім. Разом з ним був затриманий і його охоронець. Особливо добре ділка Анісіма знають у Запоріжжі, адже він суттєво впливав на бізнесові справи області. Подейкують, що навіть регулярно збирав данину з місцевих підприємців. Поза очі його вже давно називали рекетиром.

 

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала кілера, який полював на Анісіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі