вівторок, 19 червня 2012 13:19

Сміттєзвалище на Дніпропетровщині гасили протягом двох днів

Сміттєзвалище на Дніпропетровщині гасили протягом двох днів
Пожежі присвоєно найвищий ранг небезпеки. Фото: transkarpatia.net

Пожежу на 4 гектарах сміттєзвалища з твердими побутовими відходами у місті Новомосковськ Дніпропетровської області гасили 120 рятувальників. Вогонь був настільки сильний, що його гасити протягом двох днів. Причина пожежі поки невідомо.

Вогонь погасили вчора, 18 червня, о 17:45. Пожежі присвоєно найвищий ранг небезпеки. На місці події утворилося сильне задимлення.

"Станом на 19 червня продовжуються роботи щодо ліквідації пожежі — задимленості. На даний час рятувальники працюють на місці. Вони обкопують, роблять земляні загородження з валів, перетягують сміття. На місці події працює 120 чоловік з них — 70 людей з МНС, 50 — з комунальних служб. Задіяно близько 76 одиниць пожежо-рятувальної техніки та інженерної техніки комунальних служб. Загроз для здоров'я і життя місцевих жителів немає", - розповів з прес-служби управління МНС у Дніпропетровській області Іван Савчук.

Нагадаємо, пожежа сталась близько 15:00 години у неділю. Першими тривогу підняли жителі міського мікрорайону Кулебівка, які понад 10 років живуть неподалік полігону з твердими побутовими відходами. За словами очевидців, пожежа була настільки масштабна, що дим від неї було видно навіть у Дніпропетровську з Кайдацького мосту.

 

Зараз ви читаєте новину «Сміттєзвалище на Дніпропетровщині гасили протягом двох днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі