вівторок, 19 листопада 2013 15:46

Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу

Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу
Фото: lenta.ru

Приморський районний суд Санкт-Петербурга прийняв рішення про звільнення під заставу у 2 млн рублів ще одного активіста з судна Greenpeace "Arctic Sunrise" Мігеля Ернана Переса Орсі (Аргентина). Раніше Приморський і Калінінський районні суди ухвалили таке рішення стосовно ще п'яти активістів.

Про це у вівторок повідомляється в мікроблозі Greenpeace у Twitter.

"Мігель Ернан Перес Орсі (Аргентина) - за рішенням Приморського суду випущений під заставу у 2 млн руб. Заставу має бути внесений до 29.11", - йдеться в повідомленні.

За інформацією московського представництва Greenpeace, у вівторок Приморський районний суд Санкт-Петербурга також звільнив під заставу члена екіпажу судна Greenpeace "Arctic Sunrise" Девіда Хауссманна (Нова Зеландія) і Ану Паулу Альминхана (Бразилія).

У понеділок 18 листопада за результатами судових засідань були звільнені під заставу лікар судна Катерина Заспа, журналіст Денис Синців, прес-секретар Greenpeace Росії Андрій Аллахвердов.

Як повідомлялося, судно "Грінпіс" було затримано в Печорському морі російськими прикордонниками 19 вересня. Екологи намагалися провести акцію протесту проти нафтовидобутку на платформі "Прирозломна". Рішенням суду в Мурманську усіх 30 активістів було заарештовано на два місяці. Серед них є і один українець.

Зараз ви читаєте новину «Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі