вівторок, 25 липня 2023 08:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Сили спецоперацій показали на відео знищення російської техніки під Бахмутом

 

Сили спеціальних операцій ЗСУ під Бахмутом успішно знищують російську артилерію та засоби радіоелектронної боротьби.

Так, нещодавно завдяки аеророзвідникам одного з підрозділів ССО України було уражено комплекси РЕБ "Тірада" та "Леєр-2". Про це командування ССО повідомило в Telegram.

Українські воїни на Бахмутському напрямку провели розвідку позицій противника. Після виявлення цілей вдало навели та скорегували артилерію Сил оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вибили росіян з позицій на Бахмутському напрямку

"Загалом за невеликий період часу влучним вогнем було уражено дев'ять ворожих цілей. Окрім комплексів РЕБ також було знищено артилерійські гармати, бронетехніку противника", ‒ йдеться у повідомленні.

У Силах спеціальних операцій зазначають, що разом із розвідниками свої задачі відпрацьовують і оператори FPV-дронів. Вони завдають ударів не лише по техніці і живій силі, а й знищують засоби спостереження противника.

Командування ССО опублікувало відео бойової роботи українських захисників.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 25 липня становлять уже понад 243 220 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 600 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Протягом минулої доби на лінії фронту відбулось понад 35 бойових зіткнень, повідомив 25 липня Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Сили спецоперацій показали на відео знищення російської техніки під Бахмутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі