вівторок, 25 липня 2023 08:39

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вибили росіян з позицій на Бахмутському напрямку

ЗСУ вибили росіян з позицій на Бахмутському напрямку
У ході ведення Силами оборони наступально-штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На південному фронті Збройні сили України мають успіх у напрямку Старомайорського.

Сили оборони закріплюються там на досягнутих рубежах, заявив у вівторок речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Military Media Center у Telegram.

"Противник чинить потужний опір, здійснює переміщення своїх підрозділів, застосовує резерви", – сказав речник.

ЗСУ також вибили росіян з позицій біля Андріївки на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони анонсували нові удари по Кримському мосту

Наші війська ведуть наступальні дії північніше та південніше міста-фортеці.

"У ході ведення Силами оборони наступально-штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївки", – додав він.

Росіяни водночас безуспішно наступали в районах північно-західніше Оріхово-Василівки, південніше Іванівського та західніше Кліщіївки.

Збройні сили України на фронті продовжують контрнаступ одразу на кількох напрямках. Діють на північ і південь від Бахмута Донецької області. ЗСУ за минулий тиждень звільнили від окупантів 4 кв. км на цьому напрямку. Ситуація в Харківській та Луганській областях лишається складною, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Бої на Донбасі тривають.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вибили росіян з позицій на Бахмутському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі