вівторок, 20 січня 2015 19:43

СБУ заявляє про причетність російських спецслужб до пожежі в одеському Будинку профспілок 2 травня

СБУ заявляє про причетність російських спецслужб до пожежі в одеському Будинку профспілок 2 травня
Фото: profi-forex.org

Російські спецслужби причетні до пожежі в Будинку профспілок в Одесі 2 травня минулого року. Про це сказав в інтерв'ю телеканалу "5 канал" заступник голови СБУ Віктор Ягун, повідомляє агентство Українські новини.

"Це була відверта провокація... За нею стояли спецслужби РФ. Це стосується і запалювальних речовин. Тих (речовин), які стали причиною отруєння людей... Тобто провокація заздалегідь готувалася, це однозначно", - повідомив він.

За його словами, слідство триває, і про остаточні результати розслідування говорити ще рано.

У свою чергу, радник міністра внутрішніх справ, депутат Верховної Ради Антон Геращенко сказав, що в рамках розслідування трагічних подій в Одесі вже притягнуті до відповідальності близько десяти правоохоронців, в тому числі і екс-начальник обласного управління міліції Петро Луцюк. Ряд підозрюваних оголошено в розшук, в тому числі колишній заступник начальника Управління МВС в Одеській області Дмитро Фучеджі.

Геращенко заявляє, що Фучеджі ховається від українських правоохоронців в Москві (Росія).

Нагадаємо, 46 осіб загинули в ході масових заворушень і в результаті пожежі в будівлі обласної федерації профспілок 2 травня в Одесі.

Зараз ви читаєте новину «СБУ заявляє про причетність російських спецслужб до пожежі в одеському Будинку профспілок 2 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі