середа, 16 грудня 2020 16:59

Рятувальники шукають двох чоловіків, які врятували рибалку від смерті

Рятувальники шукають двох чоловіків, які врятували рибалку від смерті
Чоловіки, які діставали його з води, не залишили своїх контактів та не назвалися Фото: kh.depo.ua

У Харкові розшукують чоловіків, які врятували рибалку, який тонув. Чоловік провалився під лід, а йому на допомогу прийшли двоє городян. За це їм хочуть вручити нагороду.

Подія сталася 10 грудня на Петренківському озері Харкова, пише Depo.Харків. Рибалка провалився під кригу. Це побачили двоє чоловіків. Вони підповзли до рибалки і намагалися дістати його з води самотужки. Далі вже разом з рятувальниками, що прибули на місце події, їм вдалося витягти постраждалого на берег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє військових втопилися під час риболовлі

Керівництво облуправління ДСНС хоче відзначити двох героїв-рятувальників, які, ризикуючи життям, кинулися на допомогу рибалці, що тонув. Утім, чоловіки, які діставали його з води, не залишили контактів та не назвалися.

Головне управління звертається до чоловіків, які врятували рибалку, та до харків'ян, які стали свідками події, з проханням зв'язатись з облуправлінням.

У місті Кременчук на Полтавщині 18-річний хлопець дістав з річки Сухий Кагамлик 9-річну дівчинку, що провалилася під кригу. У середу 9 грудня разом із 2 подругами дівчинка гуляла біля річки та вирішила випробувати кригу. Але тонкий лід не витримав вагу дитини - та провалилася у воду.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники шукають двох чоловіків, які врятували рибалку від смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі