пʼятниця, 15 липня 2022 09:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вгатили по двох найбільших університетах Миколаєва: є поранені

Росіяни вгатили по двох найбільших університетах Миколаєва: є поранені
Росія випустила по Миколаєву щонайменше 10 ракет. Фото: скріншот

Росія випустила по Миколаєву щонайменше 10 ракет.

Постраждали два найбільші університети міста. Відомо про двох поранених. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Миколаїв з областю: Кім розповів перші подробиці

"Цього разу рашисти вгатили по Миколаєву близько 7:50 ранку, добре знаючи, що саме в цей час на вулицях вже багато людей. Справжні терористи!" – написав він.

Зазначив, що на місці удару працюють рятувальники та аварійні бригади.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто і область постійно обстрілюють, росіяни все ще намагаються взяти його в облогу. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви або поранених серед цивільного населення в місті й Миколаївській області.

У п'ятницю вранці, 15 липня, Миколаїв сколихнули більш як 10 потужних вибухів. Жителі Миколаєва стверджують, що чули понад 15 розривів. Були це "прильоти" чи робота протиповітряної оборони, поки що невідомо. Як і те, чи є нові руйнування або постраждалі у місті.

Наступ російських окупантів на Миколаїв став би "дорогою в один бік" для них. Для цього РФ знадобилося б зняти з усіх напрямків усі свої війська, каже колишній командувач оборони Миколаєва генерал-майор Дмитро Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вгатили по двох найбільших університетах Миколаєва: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі