четвер, 08 вересня 2022 01:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вдарили по двох районах Харкова, є руйнування – Терехов

Росіяни вдарили по двох районах Харкова, є руйнування – Терехов
Відразу два райони Харкова атаковані ракетами Росії. Фото: t.me/suspilnekharkiv

Російські окупанти близько опівночі з 7 на 8 вересня завдали ударів по інфраструктурних об'єктах відразу у двох районах міста Харків.

На одному з місць прильотів ворожих ракет почалася потужна пожежа, написав мер Харкова Ігор Терехов.

"Близько 12 ночі ракетні удари по Харкову. Один в Салтівському районі, другий в Холодногірському" - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета зруйнувала п'ятиповерхівку у центрі Харкова: фото й відео

У Салтівському районі потрапили в критично важливий для життєзабезпечення міста об'єкт, саме на ньому в результаті виникла пожежа. У Холодногірському районі ракета потрапила в одне з підприємств Харкова.

Зараз ведеться уточнення інформації про руйнування від прильоту, а також про наявність чи відсутність постраждалих від ударів Росії.

До цього в ніч на 7 вересня росіяни завдали по Немишлянському району Харкова два ракетних удари. Одна з ракет потрапила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, яка була поруч, постраждали кафе, магазини та автомобілі.

У ніч на 6 вересня окупанти також завдали по Харкову ракетного удару. Було пошкоджено адміністративну будівлю, загинула жінка в приватному будинку, сам будинок був повністю зруйнований.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вдарили по двох районах Харкова, є руйнування – Терехов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі