вівторок, 25 жовтня 2022 09:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни нещадно вгатили по Миколаївщині: подробиці від Кіма

Росіяни нещадно вгатили по Миколаївщині: подробиці від Кіма
Російські окупанти продовжують обстріл Миколаєва з областю. Фото: ілюстративне, t.me/mykolaivskaODA

Російські окупанти продовжують обстріл Миколаєва з областю.

За минулу добу ворог завдавав ударів по трьох громадах. Інформацію щодо обстрілів надав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім станом на 8:30 25 жовтня.

"Вчора, 24 жовтня, о 9:12, з 14:20 до 14:47 та з 15:30 до 16:45 ворог завдавав ударів по території аквазони Очаківської громади. Постраждалих немає. Також, як повідомляє ОК "Південь", вчора противник здійснював атаки по тилових громадах Миколаївського району. Внаслідок чого пошкоджено панелі сонячних батарей. Постраждалих немає", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові "приземлили" черговий російський вертоліт

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, які на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється.

"Вчора, орієнтовно об 11:00, 16:30 та 21:50 ворожих ударів зазнав населений пункт Широківської громади. Влучання було у дитячий садок та по відкритих територіях. Також внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок (вибито вікна, уламками посічено дах) та зруйновано господарські прибудови. Постраждалих немає", – написав Кім.

У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Минулої доби, 24 жовтня, російські окупаційні війська випустили по українському тилу всього дві ракети.

Це може бути показником виснаження запасів ракет і дронів у ворога. До того ж ефективність таких ударів у досягнені Росією стратегічних цілей низька. Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

Аналітики процитували головного розвідника України Кирила Буданова. Напередодні він заявив про ослаблення завдання Росією нових ракетних і дронних ударів. На його думку, Росія вже виснажила свій запас крилатих ракет.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни нещадно вгатили по Миколаївщині: подробиці від Кіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі