неділя, 30 липня 2023 08:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вночі вдарила авіабомбами по Зміїному: в ЗСУ повідомили подробиці

Росія вночі вдарила авіабомбами по Зміїному: в ЗСУ повідомили подробиці
Російські загарбники вночі атакували острів Зміїний. Фото: armyinform.com.ua

Вночі проти 30 липня російські загарбники тактичною авіацією з Чорного моря втретє цього місяця атакували острів Зміїний.

Ворог скинув у районі острова дві авіабомби невстановленого зразка. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії заявили про "масований удар" по Криму

Окрім того, вночі зі східного узбережжя Азовського моря росіяни спрямували ударні безпілотники типу Shahed-136 по аграрних підприємствах Херсонщини та Криворізького району Дніпропетровщини.

"Усі чотири безпілотники знищено силами протиповітряної оборони. Уламки впали на територію однієї з агрофірм. Виникла пожежа на зерносховищі, яку оперативно загасили", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок російської атаки пошкоджено складські приміщення. Люди не постраждали.

Минулої доби російські терористи завдали вісьмох ракетних та 33 авіаційних ударів по Україні. Ворог також здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це вранці 30 липня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Внаслідок російських ударів є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки.

Зараз ви читаєте новину «Росія вночі вдарила авіабомбами по Зміїному: в ЗСУ повідомили подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі