неділя, 11 вересня 2022 12:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вдарила по Україні з дальньої авіації

Росія вдарила по Україні з дальньої авіації
У неділю, 11 вересня, Росія вдарила по Україні ракетами, застосувавши дальню авіацію. Фото: slovoidilo.ua

У неділю, 11 вересня, Росія вдарила по Україні ракетами, застосувавши дальню авіацію.

Працювали дальні бомбардувальники Ту-22 М3, повідомив в ефірі національного телемарафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Покровську російські ракети вбили шістьох людей – показали жахливі руйнування

"Вони спершу з півночі країни завдали ударів, очевидно, ракетами Х-22. Потім перелетіли в район окупованого півострова й уже з району мису Тарханкут, імовірно, атакували і південні регіони нашої держави", – сказав Ігнат.

Він укотре нагадав, що загроза ракетних ударів нікуди не поділася.

"Те, що наші воїни звільняють землю, – це гарні новини, але ще далеко не перемога. Ворог постійно нас тероризуватиме ракетними атаками. На жаль, поки що дістати ті літаки засобів ми не маємо. Але переконаний, що вони будуть. І тоді вже будемо трохи легше дихати", – наголосив Ігнат.

У неділю, 11 вересня, російські окупанти вдарили по місту Вознесенськ на Миколаївщині. Також повідомлялося про вибухи й роботу протиповітряної оборони на Вінниччині. Але інформація не підтвердилася. Чули вибухи й у Дніпрі. За словами голови ОВА Валентина Резніченка, відпрацювали сили ППО.

У небі над Уманщиною в Черкаській області вранці 11 листопада сили української протиповітряної оборони збили російську ракету.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила по Україні з дальньої авіації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі