неділя, 16 жовтня 2022 09:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські удари по Харківщині ‒ поранили трьох людей

Російські удари по Харківщині ‒ поранили трьох людей
Куп'янський район ‒ один з найбільш постраждалих від російських обстрілів. Фото: konkurent.ua

На Харківщині минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти поруч з лінією зіткнення та кордоном.

Постраждали міста й села в Чугуївському, Харківському, Ізюмському й Куп'янському районах. Про це вранці 16 жовтня повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Є поранені серед мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти з артилерії, танків і мінометів масовано атакували Україну: куди били

"У Куп'янському районі з пораненням госпіталізували трьох людей: двох чоловіків 36 і 48 років, і 69-річну жінку", ‒ зазначив Синєгубов.

На Харківщині триває розмінування та відновлення критичної інфраструктури. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 555 вибухонебезпечних предметів.

Унаслідок обстрілів у Вовчанську на Харківщині пошкоджено приватний будинок, в Ізюмі неексплуатована будівля магазину, також пошкоджені нежитлові й господарчі споруди, сталися пожежі.

У п'ятницю, 14 жовтня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову. З російського Бєлгорода окупанти випустили п'ять ракет. Зафіксовані пошкодження нежитлових приміщень у Харківському районі. За попередньою інформацією медиків, постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Російські удари по Харківщині ‒ поранили трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі