середа, 14 грудня 2016 04:18

Посадовець украв 2,5 млн грн

Посадовець украв  2,5 млн грн

Директора одного з комунальних підприємств Запорізької області, який незаконно привласнив майже 2,5 млн грн, викрили працівники Служби безпеки України спільно з поліцією.

Чиновник уклав низку фіктивних договорів на постачання будівельних матеріалів. Передбачені на їх оплату кошти, які були отримані від реалізації комунального майна, привласнив. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські вимагали у переселенки $ 5 тис

Державі завдано збитки на майже 2,5 млн грн. Оперативники спецслужби затримали зловмисника під час перетину кордону з Кримом. До цього часу посадовець переховувався на тимчасово окупованій території. До України повернувся, щоб оформити соціальний пакет на отримання передбачених державою виплат.

У місті Покровську на Донеччині головний бухгалтер на держпідприємстві привласнила 680 тисяч гривень. 13 грудня їй повідомили про підозру. Її звинувачують у зловживанні службовим становищем, службовому підробленні та одержанні неправомірної вигоди посадовою особою.

Зараз ви читаєте новину «Посадовець украв 2,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі