неділя, 13 листопада 2022 10:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Під ворожий вогонь потрапили міста й села Донецької області – наслідки у фото
3

У ніч на 13 листопада російські окупанти били по лінії фронту й по містах Донецької області
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
У ніч на 13 листопада російські окупанти били по лінії фронту й по містах Донецької області
У ніч на 13 листопада російські окупанти били по лінії фронту й по містах Донецької області

У ніч на 13 листопада російські окупанти били по лінії фронту й по містах Донецької області.

Ворог обстріляв Дружківку, де пошкодили кав'ярню, і Святогірськ, де снаряди прилетіли поблизу адмінбудівлі. Без жертв, обсяги руйнувань уточнюють, зазначив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ранковому зведенні 13 листопада.

"На Волноваському напрямку пошкоджено чотири будинки й ферму в Богоявленці, також під вогонь потрапили Вугледар і Павлівка. Без постраждалих. На Донецькому напрямку ніч минула відносно тихо. Були поодинокі прильоти по старій і центральній частині Авдіївки. Наслідки встановлюємо", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прикордонні Білорусі посилюється "соціальна напруга" – ЗСУ назвали причину

На Горлівському напрямку гучно було на станції Майорськ у Світлодарській громаді. На Лисичанському – знову масовані обстріли Торського й Зарічного в Лиманській громаді. Кількість жертв та обсяги завданої росіянами шкоди уточнюють.

"Кожен цивільний на Донеччині – це потенційна жертва російських обстрілів. Не наражайте себе на невиправданий ризик! Евакуюйтеся", – закликав Кириленко.

Протягом минулої доби Сили оборони України відбили атаки окупантів в районах 12 населених пунктів.

Російських загарбників відкинули в районах: Стельмахівка і Новоселівське Луганської області, Торське, Бахмут, Білогорівка, Спірне, Торецьк, Красногорівка, Первомайське, Мар'їнка, Новомихайлівка і Павлівка на Донеччині. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в ранковому зведенні 13 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Під ворожий вогонь потрапили міста й села Донецької області – наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі